Referenties van mijn voetreflexbehandelingen

• Wendy: “Bij Gonny lig ik graag op de tafel. Zij maakt echt verbinding met mijn lijf en dat voelt goed. Ze weet precies hoe en wat ze doet. Ik voel me erg op mijn gemak bij Gonny en ik kan me volledig overgeven aan haar verzorgende handen. Het geeft me rust, ik zak en ga voldaan naar huis. Los van de behandeling is ze ook als persoon een prettig mens om bij te zijn. Ze straalt rust uit, maant me tot kalmte indien nodig en voelt goed aan wat ik nodig heb, zonder dat te hoeven uitspreken. Meestal spreek ik dat wel uit en dan heeft zij altijd wel een advies klaar waarbij ze me totaal respecteert. Ik kom graag bij Gonny en kijk na de behandeling meteen weer uit naar de volgende. “

• Beatrice: “Ik ben al heel veel jaren in behandeling bij voetreflex therapeut Gonny. Zij geeft op professionele wijze een toegepaste massage, gericht op de klachten die er op dit moment bij mij spelen. Zij doet dat op een empathische manier in een fijne sfeer, waardoor ik mij helemaal op mijn gemak voel en zelfs soms in slaap val. Ik ben ervan overtuigd dat deze behandelingen altijd een goede invloed hebben gehad op mijn gezondheid.”

• Jeannet: “Gonny is kundig in haar werk, toegewijd en betrokken. Bij haar voel ik me geen cliënt met een aandoening maar mens met een vraag. Haar massages doen mij goed en hebben een positieve (uit) werking op lichaam en geest. Kortom: een aanrader voor een bezoek, behandeling bij Gonny”.

• Debora: De behandelingen van Gonny zijn voor mij heel waardevol. Een heerlijke voetbehandeling, met aandacht, zachtheid en warmte, een sfeervolle behandelruimte, prettige muziek en heerlijke geuren. Een luisterend oor, integer en betrokken, respectvol en steunend. Voor mij biedt Gonny een plek om volledig tot ontspanning te kunnen komen en waar ik even aan de “oplader” kan. Dit helpt mij om in (emotioneel) zware periodes in mijn leven in balans te blijven.

• Hanneke: Ik verheug me altijd enorm op de voetreflex behandelingen van Gonny. Het voelt als thuiskomen. Een warme sfeer en een ontzettend lief en fijn mens. Heerlijke muziek maakt het helemaal af en zorgt ervoor dat je volledig ontspannen de behandeling ingaat. Gonny zorgt er bij mij voor dat alles in balans wordt gebracht en vermindert mijn structurele hoofdpijn. Los van de fysieke voordelen van de behandelingen brengt het zoveel mentale rust en ontspanning met zich. Heel waardevol!• Yvonne: “Voor mij is het een ‘warme’ behandeling die steun geeft in een lastige, emotionele tijd. Gonny werkt zorgvuldig, met respect en aandacht. Het is ook een moment van rust en ontspanning.”

• Fabienne: Dankzij de kundige en intense behandelingen van Gonny, zijn mijn klachten 100% verbeterd. Tijdens de eerste behandelingen was de aanraking van sommige punten in mijn voeten behoorlijk pijnlijk. Nu na anderhalf jaar, kan ik volledig genieten van de heerlijke massage. Krijg daar geweldige positieve energie van. Zo blij dat mijn pijnklachten zoveel verminderd zijn. Gonny , je bent een kanjer!!!!!

• Krista: Tijdens mijn zwangerschap had ik bekkeninstabiliteit. De voetreflex behandeling zorgde ervoor dat mijn spieren zich ontspanden en daardoor had ik minder pijn. Ik werd ook heel ontspannen van de behandeling. In de laatste fase van de zwangerschap heeft ze mij geholpen fase om met zelfvertrouwen de bevalling in te gaan. Ook na de bevalling is ze aan huis geweest om het herstelproces te versnellen. Het heeft mij goed geholpen!

• Frank: Ik heb een stressvolle baan. De behandelingen van Gonny zorgen er voor dat ik mijn spanningsniveau kan verlagen en tot rust kan komen. Ik kan weer even opladen. Ook klachten aan mijn bijholtes zijn afgenomen. Ze is heel integer en prettig. Ik heb er baat bij.

Delahaije Voetreflextherapie+ Moses en Aaronlaan 16 6564 BH Heilig Landstichting 024 – 8453136 g.delahaije@gmail.com